Često nas pitate kako naši paviljoni izgledaju tako čarobno. U čemu je tajna? Bacite oko na video na našem YouTube kanalu te saznajte kako je izgledao proces postavljanja i dekoriranja Altera Silhouette šatora koji smo predstavili na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb te je proglašen najljepšim izložbenim prostorom.

Zašto je Altera Silhouette šator odličan izbor za vas

Altera Silhouette šatori jedinstveni su i zrače elegancijom zahvaljujući valovitim vrhovima, raskošnoj tkanini za jedra i masivnim drvenim stupovima. Razlikuju se po prozirnom karakteru tkanine za jedra i različitim oblicima, ponajprije zbog izvrsne izrade. Naime, ručno ih izrađuju specijalizirani proizvođači jedara. Drveni stupovi izrađeni su od laminirane borovine, što ih čini iznimno čvrstima, te su premazani rustikalnim zaštitnim lakom.

Mogu se u potpunosti zatvoriti lako prilagodljivim sustavom prozirnih i/ili čvrstih bočnih stijenki, što olakšava grijanje odnosno klimatizaciju te omogućava uživanje u osjećaju otvorenog ili zatvorenog šatora. Ovaj tip šatora iznimno je otporan te može podnijeti nalete vjetra jačine 120 km/h. Uz to, postoji mogućnost postavljanja personaliziranih ili brendiranih zastavica na vrh središnjih stupova.

 

Najam šatora i opreme

Kako dekorirati Altera Silhouette šator

Kad je riječ o organizaciji evenata i vjenčanja na otvorenom, uvijek preporučujemo povezivanje interijera s eksterijerom. Montažni paviljoni daju vam veliku slobodu u dekoriranju, a ovisno o vremenskim uvjetima možete birati i koliko će vaš prostor biti otvoren.

Želite li da vaš event bude održiv(iji), u dekoru koristite prirodne i reciklirane materijale. Drvo, juta i lan su must have. Dašak prirode unijet ćete i odabirom sezonskog ili poljskog cvijeća. Također, prostor možete urediti dehidriranim ili nerezanim biljem. Najam je gotovo uvijek bolja opcija od kupnje. Osim osnovne opreme poput stolova, stolnjaka i stolica, postoji mogućnost najma sitnih ukrasa, pa čak i cvijeća u teglama.

Dodatnu inspiraciju pronađite u videu sa Sajma vjenčanja, kao i u brošuri. Sve ostalo prepustite nama. Na vama je samo da uživate i kreirate uspomene sa svojim najmilijima.