GOLF TERENI ZAPREŠIĆ

Ladanjski ugođaj koji pružaju Golf tereni idealno je okruženje za vjenčanje na otvorenom. Lokacija nadomak Zagreba omogućava jednostavan i brz pristup svima koji, uz jedan od najboljih pogleda u gradu, žele dašak luksuza. Lokacija pruža magičnu kombinaciju prirodnog okruženja, odmaka od gradske vreve i ekskluzivnog provoda. Idealan je odabir za one koji na vjenčanju žele atmosferu kao iz filmske scene. Dobra zabava, uz dozu glamura, čini ovu lokaciju najpoželjnijim mjestom filmskog provoda.

Idi na stranicu

K.K. TRAJBAR

U povijesnom gradu Zaprešiću, nedaleko od Zagreba, smješten je konjički klub Trajbar Team. Ugodan prirodni ambijent i bogato zelenilo stoljetnih šuma čine pravi odabir za sve koji žele odmak od gradske vreve. Osim što će zapanjujući prirodni krajolik učiniti Vaše vjenčanje nezaboravnim, dobit ćete i prekrasnu pozadinu za svoje vjenčane fotografije. Duga tradicija obitelji Trajbar, ljubav prema prirodi i životinjama, te dugogodišnje iskustvo čini ovo mjesto toplom obiteljskom atmosferom. Vjenčanja u takvom okruženju omogućuju da u procesu uređenja i dekoracije lokacije pronađete ono što simbolizira Vas.

Idi na stranicu

KURIJA BARAČ

Okružena zelenilom i prirodnim pitoresknim krajem između grana stoljetnih oraha, i mnoštvom kajkavskih stihova i popevki, nalazi se Kurija Barač. Njena povijest kreće iz 1794. godine kada je započela sama gradnja dvorca-kurije ,te udajom pl. Matilda Domjanić (kći Dragutina Domjanića) i pl. Franje Barača. U ostavštini kuriju nasljeđuje najstariji sin Milutin Barač poznatiji kao graditelj prve u svoje vrijeme ,najveće europske rafinerije nafte te kao izumitelj košnice za pčele, poznate “barčevke”. Nakon nacionalizacije imanje je dano poljoprivrednoj zadruzi. Iza kovanih teških vrata, navirući kroz 300m dug perivoj oraha, ostvarite svoju bajku.

Idi na stranicu

HOTEL LA’GUS

U predivnom prirodnom okruženju, te u jedinstvenom ekskluzivnom Altera šatoru Vaša će svečanost postati niz čarobnih trenutaka. Šator hotela La`Gus smješten je u sklopu samog hotela, okružen zelenilom i prirodom gdje se pruža prekrasan pogled na grad Varaždin. Ljepota prirodnog okruženja te ambijent šatora sa snježnom bjelinom interijera, pružaju osjećaj ekskluzivnosti, otmjenosti i nježnosti. Doživite i Vi nezaboravnu bajku nad svjetlima grada!

Idi na stranicu

SALONA EVENT & WEDDING

Svim zaljubljenicima u antikne i prirodne elemente donosimo pravu malu bajku na dlanu! Ova čarobna lokacija odiše toplinom, dok dekor balansira čistu, modernu estetiku istovremeno stvarajući odličnu mješavinu starog s novijim predmetima u prostoru. Toliko prirodna i jednostavna, a opet elegantna i prekrasna. Uvijek nas oduševe eksterijeri prepuni šarmantnih detalja koji šapuću svoju povijest. Salona donosi mir, spokoj i jedinstvo s prirodom, no zabave pod zvijezdama neće nedostajati. Želite li jedinstveno intimno vjenčanje kao odraz svog osobnog stila- na pravom ste mjestu!

WEDDING RESORT AVALON

Na nekadašnjem kultnom mjestu „Šumski dom Crna Gora“, koji je poznat užoj i široj regiji, ponovno se otvorio dom dobre zabave, pozitivne atmosfere i čarobnih događanja. Na starim temeljima niknuo je novi Wedding resort Avalon, prostor koji će svako Vaše događanje učiniti nezaboravnim. Obnovljeni restoran i moderan šator nalaze se u srcu šumske idile i netaknute prirode. Smještena u povijesnoj hrastovoj šumi koja zrači snagom, ljepotom i intimnošću, ova vas rezidencija neće ostaviti ravnodušnim. Odaberite ovu lokaciju za vaš dan iz snova i uživajte u čarobnoj bajci!

Idi na stranicu

TRAKOŠĆAN WEDDING RESORT

Trakošćan Wedding & Event resort vrhunska je lokacija za vjenčanje na otvorenom, povezana sa prirodom. S pomno odabrane lokacije pruža se najbolji pogled na dvorac Trakošćan. Sam resort prostire se na 11200 m2 na kojem se nalazi šator za vjenčanja i evente, sa reprezentativno uređenim okolišem. Ljepota prirodnog okruženja, te ambijent šatora sa snježnom bjelinom interijera, pružaju osjećaj ekskluzivnosti, otmjenosti i nježnosti.

Idi na stranicu

PARK ORSULA – EVENT VENUE VIŠNJICA

Nitko ne može ostati ravnodušan na ovako atraktivnu i prostranu lokaciju s pogledom na Stari Grad Dubrovnik  koji obara s nogu. Riječ je o poznatom stjenovitom vidikovcu s kojeg pogled seže na sve okolne otoke. Kao sastavni dio parka Orsula, uzdiže se 200m iznad kristalno čistog mora. Vanjski kompleks je idealan za organizaciju svih vrsta evenata, od onih koji se održavaju danju, do onih koji su stvoreni za magične noćne proslave. Zamislite…zalazak sunca…a Vi ste okruženi svim divnim ljudima koji su Vam važni…i Vaš je dlan u ruci Vama posebne osobe…čarolija pod zvijezdama može početi!

Idi na stranicu

HERITAGE HOTEL MAŠKOVIĆA HAN

Izgradnja Mašković Hana započela je 1644.godine po naređenju i sredstvima Jusufa Maškovića, porijeklom iz Vrane, visokog dostojanstvenika na sultanovom dvoru i vrhovnog admirala turske flote. Hotel Maškovića Han je neobičan, jedinstven i prekrasan ambijent za proslavu najljepšeg dana u Vašem životu.  Kamenom popločen unutarnji prostor sa zelenom površinom čini ovaj dvorac idealnim za Vašu proslavu vjenčanja pod zvjezdanim nebom. Osim što odiše posebnim ambijentom, ova lokacija živopisnom poviješću i domaćim delicijama čini pravu oazu hedonizma.

Idi na stranicu

VILLA POROPATI

Samo 5 km od povijesnog gradića Grožnjan u Istri, smještena je vila Poropati. Imanje se sastoji od tri zgrade okružene bajkovitim vrtom što gostima omogućuje mir i predah od gužve i stresa. Romantično okružje, mistična tišina i skrovitost mjesta pružaju mladencima osjećaj kao da je vrijeme stalo samo za njih. Svoje vjenčanje možete organizirati oko bazena uz ugođaj koji će upotpuniti maštovita rasvjeta i kreativni detalji.

Idi na stranicu

VILLA LAV

U drevnom istarskom gradiću Bale, okružena bujnim vrtom uz vanjski bazen i restoran, smještena je vila Lav. Mjesto Bale u cijelosti je izgrađeno od kamena, a potječe iz rimskog razdoblja. Ova čarobna lokacija odiše posebnim ambijentom, izvrsnom hranom i ugodnim osobljem. Povijesni ugođaj, živopisna priroda i domaće delicije savršen su odabir mladenaca koji žele svoj dan zaista učiniti posebnim. Ova oaza hedonizma, kako ju nazivaju mnogi zadovoljni posjetitelji, mistično čuva pravi dragulj nezaboravnog užitka.

Idi na stranicu

RESTORAN TAGLIATA

U istočnom dijelu Zagreba, okružen jezerom, nalazi se restoran Tagliata. Okružen prirodom nudi moderno uređen prostor, vrhunsku gastronomsku ponudu, vanjsko igralište za djecu te otvoren prostor samog restorana koji u potpunosti omogućuje preglednost i povezanost s Vašim uzvanicima. Okruženje koje nudi ova lokacija savršeno se uklapa u čarobne scene za svadbene fotografije. Maštovita jela, prirodno okruženje i doza luksuza čine ovu lokaciju savršenom za vjenčanja na otvorenom.

Idi na stranicu

KURIJA HAMOR WEDDINGS & EVENTS

U šarmantnom Samoboru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim smjestila se elegantna povijesna lokacija idealna za intimna dnevna vjenčanja i evente. Ranobarokna kurija Hamor – skrivena u mirnom perivoju uz potok Lipovečku Gradnu i okružena prostranom livadom, stoljetnim čempresima te gustom šumom – odiše autentičnošću. Njezin čarobni ambijent obogaćen zadivljujućim pokućstvom i umjetninama renesanse, baroka, bidermajera i historicizma odvest će vas u neka davna vremena te vam pružiti dan iz bajke.