O NAMA

Dobrodošli u svijet Altera šatora i pagoda. Već 20 godina uz svoj tim stvaramo dom mnogim manifestacijama, korporativnim eventima, sajmovima te vjenčanjima na otvorenom i vjenčanjima u prirodi. Naziv Altera dolazi od latinskog pridjeva alterus, što znači drukčiji, poseban. Samim time opisuje naš pristup svakom angažmanu. Kao iskusan i uigran tim nudimo Vam stručne savjete kako bismo u potpunosti zadovoljili Vaše potrebe i želje.

Ponosni smo što smo prepoznati kao vodeća tvrtka u najmu i prodaji paviljona, te organizaciji korporativnih evenata i vjenčanja na otvorenom. Kroz kompletnu podršku, savjetovanje, organizaciju i bogat izbor dodatne opreme pružamo Vam realizaciju Vašeg eventa. Osim toga, svoju kvalitetu istodobno dokazujemo kroz brojne kulturne manifestacije i sportske evente koje čine redovan dio poslovanja Altere.

Naša profesionalnost je prepoznata i na inozemnom tržištu. Ističemo kako 35 % prometa ostvarujemo upravo izvozom. Realizirali smo dugoročnu suradnju sa Njemačkom, Austrijom, Slovenijom, BIH, Srbijom i Crnom Gorom. Svoju misiju lidera na tržištu u najmu opreme, prodaji i najmu šatora te organizaciji korporativnih evenata i vjenčanja na otvorenom, uz stalno usavršavanje i postizanje izvrsnosti u svim segmentima poslovanja, ostvarujemo uz potencijal daljnjeg širenja na tržištu. Upoznajte nas kao partnera koji Vam omogućava vrhunski estetski i funkcionalni doživljaj za svaku priliku.