O NAMA

Dobro došli u svijet Altera šatora i pagoda. Već 20 godina sa svojim timom stvaramo dom mnogim manifestacijama, korporativnim eventima, sajmovima te vjenčanjima na otvorenom i vjenčanjima u prirodi. Naziv Altera dolazi od latinskog pridjeva alterus, što znači drukčiji, poseban. Samim time opisuje naš pristup svakom angažmanu. Kao iskusan i uigran tim nudimo Vam stručne savjete kako bismo u potpunosti zadovoljili Vaše potrebe i želje.

Ponosni smo što smo prepoznati kao vodeća tvrtka u najmu i prodaji paviljona te organizaciji korporativnih evenata i vjenčanja na otvorenom. Kompletnom podrškom, savjetovanjem, organizacijom i bogatim izborom dodatne opreme pružamo Vam realizaciju Vašeg eventa. Osim toga, svoju kvalitetu istodobno dokazujemo brojnim kulturnim manifestacijama i sportskim eventima koji čine redovan dio poslovanja Altere.

Naša je profesionalnost prepoznata i na inozemnom tržištu. Ističemo da 35 % prometa ostvarujemo upravo izvozom. Ostvarili smo dugoročnu suradnju s Njemačkom, Austrijom, Švicarskom, Italijom, Slovenijom, BiH, Srbijom, Crnom Gorom i Rumunjskom. Svoju misiju lidera na tržištu u najmu opreme, prodaji i najmu šatora te organizaciji korporativnih evenata i vjenčanja na otvorenom, uz stalno usavršavanje i postizanje izvrsnosti u svim segmentima poslovanja, ostvarujemo uz potencijal daljnjeg širenja na tržištu. Upoznajte nas kao partnera koji Vam omogućava vrhunski estetski i funkcionalni doživljaj za svaku priliku.