PRODAJA ŠATORA,SKLADIŠNIH HALA

Nudimo najam i prodaju šatora za poslovne evente, sportske i kulturne manifestacije, vjenčanja na otvorenom i vjenčanja u prirodi, privatna događanja, proslave, gala večere i karnevale. Po zasluzi visokokvalitetnog modularnog konstrukcijskog sustava šatori koje nudimo imaju iznimnu raznolikost dimenzija, oblika i mogućnost različitog rasporeda, u rasponu od 3 do 60 metara. Šatori mogu biti jednoetažni ili dvoetažni. Modularnost šatora ispunjava sve Vaše želje i zahtjeve. Modularni način postavljanja omogućuje brzu i iznimno ekonomičnu uporabu šatora za događaje, te stvaranje dodatnih logističkih prostora.

Najam šatora je izvrsna opcija za organizaciju događanja na otvorenom, kao što su poslovni eventi, festivali, sportske i kulturne manifestacije, te vjenčanja. Također, omogućuje nadopunu prostornih kapaciteta na brz, praktičan i elegantan način. Najam šatora će za Vas biti odlična opcija kada Vam je dodatan prostor potreban na kraće vrijeme, ili kada ne znate točno koliko dugo će Vam isti biti potreban. Postoje situacije kada ćete kao klijent procijeniti da Vam je umjesto najma bolja opcija kupovina šatora. Kupovina šatora će biti najbolje rješenje kada trebate dodatni prostor na duže vrijeme (skladišni prostor ili hala), ili kada želite slobodu izbora pri mjerama i bojama. U tom Vas slučaju, budući da surađujemo s vodećim europskim proizvođačima šatora, savjetujemo kako bismo za Vas pronašli najbolje rješenje.

Nedostatak prostora predstavlja gubitak vremena i financija za svako poduzeće. Kako bismo Vam pomogli u proširenju djelatnosti i postizanju postavljenih ciljeva, nudimo Vam prostorna rješenja za skladišne šatore, prilagođena Vašim potrebama. Skladišni šatori su izvrsna opcija u industriji, proizvodnji, skladištenju i logistici. Izabrati možete između šatora različitih veličina i dimenzija, te različitih bočnih visina. Nudimo opciju najma i kupovine. Prednost je brza montaža i demontaža (1-2 dana), te smanjen obujam dokumentacije za postavljanje. Uz to Vas besplatno savjetujemo i vršimo besplatnu izmjeru!

Financiranje

Načini plaćanja – leasing,obročno plaćanje i kredit.