Kada su u pitanju najnoviji trendovi u svijetu vjenčanja, primjetan je pomak prema personalizaciji i nekonvencionalnim iskustvima. Parovi sve više teže ka vjenčanjima koja odražavaju njihovu jedinstvenu osobnost i stil te su inspirirana atraktivnim destinacijama i filmskim temama što postaje sve popularnije.

Tematska vjenčanja

Planirate li svoje vjenčanje i tražite nešto posebno, razmislite o jedinstvenom doživljaju inspiriranom glamurom i blještavilom Las Vegasa. Direktorica Altere Ivana Škrlec, predvodnica trendova u industriji evenata, predlaže ovu temu kao izvor nezaboravnog iskustva.

“Svaki aspekt vašeg vjenčanja može odražavati eleganciju i sjaj karakterističan za ovu temu, uključujući svjetlucave dekoracije, neon natpise i prepoznatljive simbole Las Vegasa te spoj tradicije s modernim luksuzom. Za hranu i piće, razmislite o serviranju klasičnih jela inspiriranih restoranima Las Vegasa i koktelima s egzotičnim imenima koji podsjećaju na ovaj grad zabave. Dok istražujemo najnovije trendove u vjenčanjima, primijetit ćemo pomak prema personalizaciji i nekonvencionalnim iskustvima, dok istovremeno istražujemo ekološke opcije, tehnološke inovacije i sve veću popularnost intimnih ceremonija.” -poručuje Ivana Škrlec.

Iako je tematsko vjenčanje zabavno i jedinstveno iskustvo, bitno je da zadržite elemente koji su važni za vas i vašeg partnera. Na kraju, vaše vjenčanje trebalo bi biti ne samo poseban trenutak, već i iskustvo koje će ostati u sjećanju svih prisutnih.

Održivost

Drugi trendovi uključuju ekološki pristup s fokusom na održivim opcijama za hranu, dekoracije, pozivnice, itd. Također, viđamo povećanu upotrebu tehnologije na vjenčanjima, uključujući live stream-ove za goste koji nisu mogli prisustvovati i interaktivne elemente poput hash-tagova za društvene medije. Uz sve to, intimna vjenčanja postaju sve popularnija opcija, s parovima koji preferiraju manje ceremonije s bližim krugom obitelji i prijatelja. “Bez obzira na trendove, ključno je da vaše vjenčanje odražava vaše želje i snove, stvarajući nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste.”– zaključuje Ivana.

Ako ste upravo u pripremama za svoj veliki dan ili tek istražujete mogućnosti za organizaciju vjenčanja, razmislite o tematskim vjenčanjima ili intimnijim varijantama s održivim pristupom. Naš stručni tim može vam pomoći u realizaciji svake vaše ideje. Neke od ideja potražite na našim društvenim mrežama – PinterestInstagramFacebook