U svijetu evenata postoji čežnja za nečim nesvakidašnjim, nečim što je u skladu s prirodom, iskustvom koje je jedinstveno kao i sam događaj. Održivost u organizaciji evenata nekad je bila samo trend, sada je postala potreba. Tu na scenu stupaju naši Organic paviljoni s kojima možete stvoriti svoj zeleni event i iskustvo koje će Vas povezati s prirodom.

Dašak svježine

Zamislite prostor za događanja u kojem niste samo posjetitelj, već dio okruženja, gdje ljepota prirode postaje sastavni element vaše proslave. Naši Organic paviljoni su savršen izbor za takva iskustva, gdje se granica između unutarnjeg i vanjskog prostora briše, stvarajući besprijekornu vezu sa svijetom oko Vas.

Dvije nijanse elegancije

U Alteri nudimo dvije izvanredne mogućnosti da oživite svoje snove o održivim događajima:

Organic Stretch paviljon

Svestrane strukture Stretch paviljona odlikuju jedinstvenom fleksibilnošću i bez napora se prilagođavaju različitim mjestima. Bez obzira želite li samostojeću postavu ili proširenje postojećih prostora, mogu se prilagoditi Vašoj viziji. Drveće, grmlje i drugi prirodni elementi neprimjetno se stapaju s postavom vašeg događaja. Naši Organic Stretch paviljoni su modularni i međusobno povezani te predstavljaju izniman, održiv izgled koji sjedinjuje unutarnji i vanjski prostor, čineći svaki događaj posebnim.

S druge strane, Organic Silhouette paviljoni savršeni su ako tražite dašak elegancije koji će biti u središtu pažnje. Sa svojom raskošnom tkaninom i drvenim stupovima svaki Silhouette paviljon je remek-djelo. Ručno su izrađeni i dostupni u različitim dimenzijama kako bi vaš događaj bio uistinu izniman.

Vaše održivo putovanje počinje ovdje.

Bilo da se radi o vjenčanju, poslovnom okupljanju ili proslavi bilo koje vrste, naši Organic paviljoni pružaju platno za slikanje vašeg događaja iz snova. Zakoračite u svijet u kojem se spajaju održivost i priroda.

Jeste li spremni transformirati svoj posebni događaj? Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti čaroliju.

Za više inspiracije oko uređenja održivih evenata pratite nas na društvenim mrežama – Pinterest, Instagram, Facebook