Kad nas pitate zašto odabrati vjenčanje na otvorenom, odnosno najam vjenčanog šatora, uvijek ističemo njegovu najveću prednost. Šator je poput praznog platna koje vam pruža potpunu kreativnu slobodu i personalizaciju. Bilo da sanjate o glamuroznom uređenju kakvo možete pronaći u high-luxury hotelu ili pak radije birate prirodne materijale i minimalistički dekor, montažni objekti omogućit će vam kreiranje potpuno individualne priče.

Porastom ekološke svijesti klijenata do izražaja dolazi još jedan benefit šatora. Održivost. Ako tražite inspiraciju i ideje kako organizirati održivo vjenčanje, na pravom ste mjestu. Prošlog smo ljeta opremili eco-chic vjenčanje u masliniku s čarobnim panoramskim pogledom na Jadransko more. Pogledajte fotografije i inspirirajte se za uređenje šatora za svoj veliki dan.

Dekor šatora

Planirate li organic vjenčanje nadahnuto prirodom, prozirni ili organic šator najbolji je izbor, a kazetni pod bit će odlična baza koju ćete upotpuniti ostalom opremom i dekoracijama. Drveni hrastovi ili okrugli stolovi s lanenim stolnjacima neutralnih nijansa u kombinaciji sa stolicama u imitaciji drva odlično će se uklopiti u dekor. Naši su se mladenci u dekoraciji stolova poigrali maslinastozelenim tekstilom. No nećete pogriješiti kombinirate li zemljane tonove i neutralnu paletu boja s nekom življom nijansom. Uz to, odlučili su se za bilje u teglama i jednostavno bijelo cvijeće u staklenim vazama koje se predivno povezalo s krošnjama maslina. Stakleni elementi kao što su podtanjuri s prozirnim kuglicama unijeli su dozu glamura. Rezultat? Prekrasno, klasično, osvježavajuće chic vjenčanje u skladu s prirodom – usred prirode.

Naši su mladenci iskoristili sve čari svoje predivne lokacije te su izrekli zavjete na terasi s koje se pruža nevjerojatan pogled na Jadran. Priroda doista kreira jedinstvenu kulisu za ceremoniju vjenčanja. Pa kako ne bismo voljeli organizirati evente u prirodi? Javite nam se za organizaciju i uređenje vašeg vjenčanja!