Božić nije samo blagdan – to je osjećaj. Mir, ljubav, veselje… To je vrijeme okupljanja, a ima li boljeg mjesta za druženje s najmilijima od blagdanskog stola? Kako bi vaši susreti protekli u ugodnom božićnom duhu donosimo inspiraciju i savjete za njegovo uređenje.

Dekor ne mora biti tipičan blagdanski. Možete u svoj prostor dodati detalj – poput svijeća, tamnog cvijeća ili zimzelenog bilja i crvenih ili zelenih akcenata – kojim ćete stvoriti toplu atmosferu. Uključite staklene i metalne elemente, primjerice zlatni etažer za kolačiće i visoki stakleni svijećnjak. Kristalni i bijeli detalji pridonijet će ugođaju zimske čarolije u vašem domu, a plišani stolnjak pružit će savršenu dozu mekoće i udobnosti. Uređenje upotpunite prigodnom ambijentalnom rasvjetom i lampicama. Dodatnu inspiraciju pronađite na portalima living.vecernji.hr, elle.hr, story.hr i indizajn.rtl.hr.

Uz miris kolača, cimeta i toplih napitaka, toplinu koja dopire iz kamina, dobro društvo i – nadajmo se – snježnobijeli krajolik, vaši će blagdani nesumnjivo biti čarobni.