Svako je vjenčanje proslava ljubavi. Njegov stil i dekor odraz su osobnosti mladenaca, ali i simbol njihove veze. Želite li pokazati svu raskoš svoje ljubavi, a uz to volite blještavilo i sjaj uz dozu drame, glamurozna vjenčanja idealna su za vas.

Dekor

Planirate li glamurozno vjenčanje, zaboravite izreku „manje je više“ jer u ovom slučaju – više je više! Cilj je postići „wow“ efekt i usmjeriti svu pozornost na mladence. Luksuzni detalji, metalik palete boja te kristalni i sjajni elementi pridonijet će stvaranju ekskluzivnog iskustva vašeg velikog dana. Paviljon postavljen na vašu omiljenu lokaciju u prirodi – poput bijelog platna – ostavit će vam veliku slobodu pri dekoriranju.

Tijekom uređenja imajte na umu da ni najmanji detalj ne smije proći nezapaženo. Ekstravagantne dekoracije, sjajni stolnjaci i veliki metalik ili kristalni lusteri, kao i viseće cvjetne odnosno biljne instalacije svakako će privući pažnju. Uz to, ambijentalna rasvjeta je „must have“, a atmosferu će svakako upotpuniti lampice i svijeće postavljene u svijećnjake različitih visina.

Boje

Kad je riječ o paleti boja, savjetujemo kombinaciju profinjenih i elegantnih te neobičnih i dramatičnih boja. Odaberite jednu ili dvije neutralne boje (zlatna, srebrna, bijela, siva) i jednu življu, primjerice crvenu, smaragdno zelenu ili magentu. Nećete pogriješiti ako odaberete neku od ovih kombinacija:

  • crvena + crna + srebrna
  • boja slonovače (ivory) + roza + boja šampanjca
  • smaragdno zelena + crna + zlatna
  • tamnoplava + srebrna + bijela

Pitate li najveću svjetsku influencericu i trendsetericu Kim Kardashian, all white wedding također je odlična opcija.

Bez obzira na moto „više je više“, moguće je pretjerati. Unošenjem previše dekorativnih elemenata, šarenila i sjaja postići ćete kontraefekt te prijeći granicu ukusa, a vjerujemo da to ne želite. Savjetujte se sa svojim organizatorom i dekoraterom kako biste zajedno kreirali svoje glamurozno vjenčanje iz snova.