Zakoračite u svijet blještavila, glamura i bezvremenske elegancije! Tematsko vjenčanje inspirirano Great Gatsbyjem savršen je odabir za sve ljubitelje raskoši i dobre zabave.

PALETA BOJA I DETALJI

U stvaranju savršenog ambijenta u kojem će vaš najvažniji događaj biti kao iz filma, najbitnija je paleta boja i izbor pravih detalja. Neke od glavnih boja koje su korištene na nedavnom vjenčanju inspiriranom Great Gatsbyjem bile su siva, zlatna i bijela boja. Zlatni detalji dodaju dašak raskoši, dok siva i bijela boja pružaju klasičnu pozadinu za svjetlucave detalje poput rasvjete. Za postizanje luksuznog ambijenta bitno je odabrati i odgovarajuće materijale, a baršun se ističe kao jedan on popularnijih materijala za korištenje u raskošnim stilovima.

ODABIR MJESTA

Odabir mjesta na kojem će se održati vaše vjenčanje ključan je za stvaranje autentične atmosfere. Jedna od prednosti vjenčanja u paviljonu je mogućnost postavljanja na vašu omiljenu lokaciju. Prostranost paviljona i visoki stropovi bit će odlični temelji za stvaranje tematskog ambijenta. Paviljon u potpunosti možete prilagoditi vašim željama i potrebama – od odabira bočnih dekoracija, rasvjete poput kristalnih lustera ili instalacije s lampicama do odabira stolova, stolica, stolnjaka i dekoracija.

DEKORACIJA

Dekoracija je must have kad su u pitanju tematska vjenčanja. Razmislite o zlatnim svijećnjacima i zlatnom priboru za jelo, detaljima s perjem i kristalnom posuđu.

Rasvjeta je ključna; odlučite se za nježne, tople tonove koji će dočarati intimnu atmosferu, a jedan od načina na koji to postižemo je postavljanjem krovne instalacije s lampicama.

 

Vjenčanje nadahnuto Velikim Gatsbyjem je putovanje u prošlost, gdje vladaju luksuz, stil i elegancija. No najvažnije je dobro raspoloženje jer ni jedna Great Gatsby zabava nije potpuna bez dobre atmosfere i plesanja do kasno u noć.

Za više inspiracije potražite nas na Instagramu i Pinterestu.