RSVP SIMPOZIJ U VENECIJI: Predstavio novitete u industriji luksuznih događaja

Venecija je bila domaćin ultimativnog događaja za luksuzna vjenčanja i nezaboravne evente. ‘RSVP simpozij’ otvorio je vrata profesionalcima iz svijeta evenata, a ovo ekskluzivno okupljanje je postalo neizostavno za stručnjake iz više od 30 zemalja.

RSVP simpozij predstavlja elitno okruženje za spajanje s vodećim imenima u industriji luksuznih događaja, donoseći inspiraciju, edukaciju i nove poslovne prilike, a na ovom događaju sudjelovala je i naša Ivana Škrlec, direktorica tvrtke Altera, koja je priznata i prepoznata u svijetu opremanja evenata i vjenčanja. “Sudjelovanje na ovakvom simpoziju izuzetno je bitno ako želite ići ukorak s trendovima na svjetskoj razini i otvarati nova tržišta. Ovaj događaj povezao je više od 250 delegata istomišljenika iz cijelog svijeta, uključujući stručnjake svjetskoga glasa. Na prošlim simpozijima govorili su brojni poznati i priznati stručnjaci iz event industrije poput Colina Cowieja, kojega je Vogue proglasio najboljim organizatorom vjenčanja. Ovaj put prisutne je oduševio Toni Breiss, koji organizira evente za zvijezde svjetskoga glasa, a čiji dizajn stvara nezaboravna iskustva za klijente. Toni je osmislio i realizirao jedan takav event i za nas na kongresu i pokazao primjer luksuznog koncepta uređenja prostora. Naglasak je bio na materijalima poput baršuna s baroknim uzorcima te personaliziranim detaljima koji čine razliku.”- poručila je Ivana.

Ovaj izvanredni simpozij također je organizirao panel raspravu o korištenju umjetne inteligencije u industriji evenata. Sudionici su imali priliku čuti stručna mišljenja o integraciji AI tehnologija za unapređenje iskustava na događajima.
RSVP simpozij u Veneciji proširio je horizonte u industriji luksuznih događaja svima koji su sudjelovali, a primjenu novih trendova uskoro možemo očekivati i na našim glamuroznim događajima zahvaljujući stručnjacima poput Ivane Škrlec koja trenutno surađuje s međunarodnim timom na realizaciji posebnog eventa u Italiji.

 

Više o glamuroznom simpoziju u Veneciji čitajte i na portalima story.hr, grazia.hr i diva.vecernji.hr