Proteklog se vikenda održao 3. Kraljevina Food Summer. Prvi vikend u srpnju već je tradicionalno rezerviran za party kojim slavimo ljeto, pa nam ni ljetna kiša koja je pljuštala neko vrijeme nije uspjela pomrsiti planove.

Festival vina i pozitivnih emocija

I ove je godine livada na predivnoj lokaciji vinarije Puhelek Purek u Gornjem Psarjevu bila osvijetljena stotinama lampica. Gosti su uživali u degustaciji vrhunskih nagrađivanih vina Puhelek Purek, finim zalogajima i originalnim koktelima. Za odličnu zabavu pobrinuli su se artisti na štulama, multiinstrumentalistica Lana S. te DJ-i Dado i Hrvoje by Urbani eventi.

U festivalu vina i dobre zabave uživalo je lokalno stanovništvo, ali i brojni posjetitelji iz drugih krajeva Lijepe Naše – koji su se gibali u ritmu najboljih ljetnih hitova čak i pod kišobranima. Posebno nas veseli što su event posjetili doista raznoliki gosti – od onih najmlađih do najstarijih – jer Kraljevina Food Summer nudi zabavu za cijelu obitelj.

Održivi event

Premda je i prijašnjih godina ovaj sad već nezaobilazni ljetni događaj bio poprilično održiv, u organizaciji njegova 3. izdanja još se više vodila briga o okolišu. Jedan je od ciljeva Kraljevina Food Summera promocija lokalnih proizvoda Prigorja pa smo ovaj put angažirali još više lokalnih dobavljača, što je istodobno pridonijelo promociji kontinentalne Hrvatske i zaštiti okoliša.

Brojni pozitivni komentari posjetitelja koji i dalje pristižu pokazali su nam da smo donijeli ispravnu odluku kad smo nastavili s eventom prema planu. Ovo je izdanje neslužbeno proglašeno najboljim dosad te već nestrpljivo iščekujemo iduće.