Vaše vjenčanje vaš je veliki dan. Dan u kojem se sve vrti oko vas i vašeg partnera. Dan kada slavite svoju ljubav. Kako bi vaše vjenčanje bilo uistinu posebno iskoristite sve benefite koje vam može pružiti kvalitetna rasvjeta. Ona je ključni faktor u stvaranju željene atmosfere u vašem prostoru. Zamislite sebe i svojeg dragog kako plešete svoj prvi ples obasjani blagim svjetlima lampiona, svijeća, lampicama i/ili prekrasnim kristalnim lusterom…

Ako sanjate o intimnoj, otmjenoj ceremoniji, ovo čarobno glamurozno vjenčanje odličan je primjer kako iskoristiti sve čari ambijentalne rasvjete i urediti prostor koji odiše romantikom. Siva je predivan izbor za osnovnu boju. Elegantna je, svevremenska i luksuzna. Ako se odlučite za vjenčani paviljon, uredite ga bočnim dekoracijama od tamnosivog pliša. Kako biste povezali različite elemente u cjelinu preporučujemo da ih uparite sa stolnjacima istog materijala i boje. Kombinirajte ih sa zlatnim, staklenim i kristalnim detaljima – npr. sa zlatnim metalnim podtanjurima, staklenim vazama ili svijećnjacima i kristalnim lusterom kao središnjim elementom – kako biste postigli wow efekt.

Na kraju nema veće inspiracije od same ljubavi. Razmislite o svim sitnicama koje su specifične za vas i vašu omiljenu osobu i uklopite ih u dekor. Ukratko, to je put do čarobnog ambijenta u vašem vjenčanom paviljonu!