Već tradicionalno – treću godinu zaredom – prvi vikend u srpnju rezerviran je za Kraljevina Food Summer. Zabilježite u svome kalendaru 1. srpnja jer vrijeme je za stvaranje novih uspomena uz Vina Puhelek Purek, Nekic Trucks, Promo Logistiku, DJ-a Jurkija & UrbaniEventi.com i Alteru!

Čarobna livada osvijetljena stotinama lampica s pogledom na prigorske brege od kojeg zastaje dah. Jedinstvena domaća vina autohtonih sorti. Osvježavajući originalni kokteli i street food oblizeki „na kotačima”. Taktovi najboljih ljetnih hitova i opuštajuća atmosfera u krugu najdražih osoba. Svi koji su dosad posjetili Vinariju Puhelek Purek složit će se da je Kraljevina Food Summer idealan način za proslavu ljeta te event za pamćenje!

Zelinsko područje obiluje prirodnim ljepotama te eno i gastro ponudom. Ovaj event, zahvaljujući modernom pristupu tradiciji, pridonosi njihovoj promociji te pruža novi doživljaj lokalcima, ali i gostima. Iznimno nas veseli što od posjetitelja iz godine u godinu dobivamo isključivo pozitivne komentare, a Kraljevina Food Summer već nakon dva izdanja postao je nezaobilazan ljetni događaj.

Dođite i uživajte u opuštenoj večeri, čarobnom krajoliku Zeline i slavite ljeto! Pogledajte kako smo se proveli prošle godine.