Kad smo vam prije mjesec dana obećali kraljevski ljetni provod, bili smo itekako ozbiljni u naumu da to ostvarimo! Čarobna livada osvijetljena stotinama lampica s pogledom na prigorske brege od kojeg zastaje dah. Jedinstvena domaća vina s naglaskom na autohtonu sortu Kraljevinu, u kojoj je navodno uživao i Beethoven. Osvježavajući originalni kokteli i street food oblizeki „na kotačima” čije se arome isprepliću s mirisom svježe pokošenog sijena. Taktovi najboljih DJ-a i opuštajuća atmosfera u krugu najdražih osoba. Svi koji su ove subote posjetili Vinariju Puhelek Purek složit će se da je Kraljevina Food Summer bio idealan način za proslavu ljeta te event za pamćenje!

Zahvaljujemo našim partnerima uključenim u organizaciju ovog eventa: Ivani Puhelek i Vinariji Puhelek Purek na predivnom prostoru i najboljoj kapljici, braći Nekić i cijelom timu Nekic Trucksa na delicijama kojima su razmazili naša nepca te Promo Logistici na savršenoj ambijentalnoj rasvjeti. Velika hvala i DJ-ima Rei i Vedranu Caru koji su se pobrinuli za dobru zabavu i nezaboravan provod. Posebno smo zahvalni Art Studiju koji je svojim fotoaparatom zabilježio toplu atmosferu, prirodne ljepote lokacije i najvažnije trenutke večeri. Najveća hvala svima koji su posjetili ovogodišnje izdanje te velikim odazivom potvrdili da je ovakav event bio potreban zelinskom kraju.

Zelinsko područje obiluje prirodnim ljepotama te eno i gastro ponudom. Ovaj je događaj, zahvaljujući modernom pristupu tradiciji, pridonio njihovoj promociji te pružio novi doživljaj lokalnom stanovništvu, ali i gostima. Iznimno nas veseli što smo od posjetitelja dobili isključivo pozitivne komentare te što je Kraljevina Food Summer već nakon dva izdanja postao nezaobilazan ljetni događaj.