Ples pod zvijezdama s omiljenom osobom uz miris borova i šum valova… Intimno vjenčanje na plaži nesumnjivo je jedan od najromantičnijih načina za početak zajedničkog života.

Sanjate li o morskom vjenčanju te su vam potrebni inspiracija za uređenje vjenčanog paviljona i savjeti za organizaciju ceremonije uz more? Pogledajte kako smo uredili paviljon na jednoj od brojnih čarobnih plaža Lijepe Naše i pronađite sve što trebati znati o organizaciji vjenčanja na obali.

Najam šatora i opreme za vjenčanja

Pronađite savršenu plažu

Obala Lijepe Naše (kao i kontinentalni dio) obiluje predivnim lokacijama idealnim za organizaciju vjenčanja na otvorenom. Ovisno o vašim željama, na izbor imate privatne i javne plaže. Prije svega dobro se informirajte o uvjetima koje trebate zadovoljiti kako bi se vaša ceremonija mogla nesmetano održati. Imajte na umu potencijalna ograničenja u smislu trajanja proslave, glasnoće glazbe i slučajnih prolaznika. Naravno, potpunu intimu imat ćete samo na privatnoj plaži, no za nju ćete trebati veći budžet. Ipak, ako nas pitate, ambijent koji ćete dobiti na privatnoj lokaciji itekako vrijedi jer na jednome mjestu možete organizirati ceremoniju vjenčanja, večeru i party za vas i vaše najmilije.

Ako vam se potraga za lokacijom vaših snova i istraživanje uvjeta organizacije vjenčanja na obali čini previše kompliciranom, angažirajte organizatora koji će za vas obaviti sve „dosadne” procedure.

Mudro birajte datum i vrijeme

Vjenčanje na obali ostvarenje je snova brojnih mladenaca. Na plaži ćete dobiti savršen spoj prirodne ljepote, spokoja i intime. Ipak, dobro promislite prije nego što se odlučite za datum i doba dana vašeg morskog vjenčanja. Istražite u kojim su mjesecima vremenski uvjeti na plaži koju priželjkujete optimalni za vašu ceremoniju. Uz to, pobrinite se da vi i vaši gosti imate zaštitu od sunca, vjetra i kiše. Vjenčani paviljon je najbolji izbor, a idealno bi bilo da vaša plaža ima i prirodnu zaštitu od vremenskih uvjeta.

Inspirirajte se prirodom

Morska vjenčanja pružaju veliku slobodu u odabiru stila i dekoriranju paviljona. Slikovite lokacije na koje ih možete smjestiti toliko su predivne da ih ne trebate dodatno uljepšavati. Najčešći je izbor mladenaca boho, tropski ili mornarsko plavi stil, no u morsko okruženje možete uklopiti i elemente glamura.

Naši su se mladenci odlučili voditi idejom „manje je više” i inspiraciju za uređenje pronašli su u prirodi. Prozirni otvoreni paviljon s drvenim podom smjestili smo među stabla borova te ga dekorirali bijelom tkaninom koja je pridonijela stvaranju dojma prozračnosti i ležernosti. Bjelinu baldahina, stolnjaka, ubrusa i jastučića obogatili smo zlatnim Tiffany stolicama koje su pružile dozu elegancije. Izbor cvijeća neutralnih boja, obogaćenog maslinovim granama interijer je predivno povezao s mediteranskim eksterijerom.

Planirate li zabavu do dugo u noć, pobrinite se da vaš prostor zadrži dozu čarolije do samog kraja. Kako biste i nakon zalaska sunca mogli nastaviti uživati u čarima morskog ambijenta osigurajte chill zone s barskim stolovima ili garniturama za sjedenje te osvijetlite eksterijer žaruljama u nizu.

Ako ste došli do ovog dijela teksta, vjerujemo da ste inspirirani i spremni za prvi logični idući korak. Javite nam se za organizaciju vašeg vjenčanja na obali!