U protekle dvije godine organizatori vjenčanja nosili su se s brojnim promjenama, prilagodbama, povratima sredstava, otkazivanjem evenata, kriznim menadžmentom i drugim nepredviđenim situacijama. Zato je 8. izdanje DWP-a (Destination Wedding Planners Congress), najveće B2B platforme u svijetu destinacijskih vjenčanja, dočekano s velikim interesom. Kako je naša direktorica Ivana Škrlec bila jedan od predstavnika Hrvatske, nedavno smo s vama na društvenim mrežama podijelili video u kojem smo pokušali sažeti njezine doživljaje s čarobnog Balija. Zahvaljujući Story.hr-u sada donosimo i reportažu.

Trodnevni događaj bio je ispunjen bogatim i poticajnim panel-raspravama, na kojima je bila riječ o najnovijim trendovima vezanim uz destinacijska i luksuzna vjenčanja. U tom segmentu sve više prevladavaju održive ideje, što nas posebno veseli jer Altera svoje poslovanje također okreće prema održivosti svojim najnovijim programom Organic Altera. Nadalje, gosti kongresa imali su priliku uživati u gala večeri i cocktail partyjima te se povezati s drugim stručnjacima iz industrije na sastancima jedan na jedan. „Kongres je povezao organizatore vjenčanja s najboljim dobavljačima iz više od 70 zemalja, a Altera je prepoznata kao pouzdani partner za realizaciju luksuznih vjenčanja, zbog širine i kvalitete naše ponude“, ispričala je Ivana. Dodala je i kako vjenčanja više nisu samo vezana uz jelo i piće. „Traži se doživljaj, dodatni sadržaj i faktor iznenađenja. To mogu biti plesne ili akrobatske točke, nastupi raznih umjetnika… Ubacivanje zabavnog programa jako je važno, pomaže u razvijanju tijeka večeri.“

„U stalnom nastojanju da ostanemo konkurentni, ovaj kongres bitan je zbog dodatnog educiranja i osnaživanja naših suradnja s inozemnim partnerima“, zaključila je Ivana za Story.hr dodavši kako ju je cijeli event ostavio bez daha.