„U Oazi nastaju ljubavne i životne priče, sjećanja i najljepše uspomene“, kažu naši partneri iz Oasis Resorta. Pogledate li njihovu lokaciju u Jakovlju nedaleko od Zagreba – smještenu usred prirode, okruženu zelenilom šuma i livada – shvatit ćete zašto inspirira i oduševljava brojne parove koji planiraju svoj veliki dan.

Planiranje vjenčanja može biti itekako stresno, a vjenčanja na otvorenom posebna su kategorija jer u njihovoj organizaciji treba voditi brigu o detaljima koji se na fiksnoj lokaciji podrazumijevaju. Od pronalaska dostupne lokacije preko stila uređenja do cateringa i osvjetljenja. Iako se vjenčanje u restoranu ili sali čini kao jednostavnija opcija, ujedno je ograničavajuće jer jedino što možete jest dekorirati postojeći prostor. Vjenčanja u paviljonu izazovnija su, ali vam i omogućavaju veliku slobodu i kreativnost. Osim neograničenog izbora lokacija, na vama je odabir svakog pojedinog elementa. Od vrste i boje poda preko oblika stolova, vrsta stolica, materijala i boja stolnjaka do lustera i lampica, vaza i svijećnjaka.

Uz predivnu lokaciju, Oasis Resort mladencima nudi luksuzni šator prilagodljiv svim njihovim idejama i željama – bilo da preferirate klasičan, boho, rustikalan ili neki drugi stil uređenja. Odaberete li Oasis, riješit ćete se svih briga koje donosi organizacija vjenčanja. Neka vaš vjenčani dan bude jedinstven poput vas uz nas i naše partnere Oasis Resort. Javite im se na e-mail oasisresort76@gmail.com i rezervirajte datum za vjenčanje u svibnju, srpnju, kolovozu ili rujnu!