Vino i kino pod zvijezdama idealan su način za iskorištavanje posljednjih dana ljeta. U njima smo dosad uživali uz vinske ceste Ivanić-Grada, Plešivice i Nespeša na manifestaciji Via VINO. U fotogaleriji pogledajte kako smo se proveli u Litterii Wineryju.

Posljednji vikend u mjesecu (24. rujna) rezerviran je za Veliku Goricu, odnosno Lugarnicu Čardak. Via VINO vodi vas u ambijent turopoljskih šuma, koje skrivaju crno gastronomsko blago. Na repertoaru je film „Još jedna runda”, a na meniju jela obogaćena crnim tartufom te prigodni izbor vina Zagrebačke županije. Rezervirajte svoje mjesto za posljednji ovogodišnji #viavino!

Doživite jedinstveno iskustvo pop-up kina u predivnim krajolicima vinograda Zagrebačke županije uz autohtonu kapljicu i zalogaje!

Via VINO je nagrađivana manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije, koja drugu godinu za redom okuplja ljubitelje vina, filma i prirode u seriji neponovljivih kinoprojekcija u vinogradima diljem vinskih cesta Zagrebačke županije.