Bliži se Vaš poslovni event, a niste sigurni u kojem smjeru krenuti s uređenjem? Transformirajte jednostavan poslovni event u izvanredno iskustvo za pamćenje!

Kada se radi o poslovnim eventima, obično nam na pamet padaju jednostavni prostori s naglaskom na „manje je više“. U Alteri vjerujemo kako bi poslovni eventi trebali biti više od običnog sastanka ili konferencije. Poslovni event trebao bi pružati iskustvo koje oslikava viziju Vašeg brenda ili tvrtke.

Bilo da se radi o proslavi obljetnice poslovanja Vaše tvrtke, predstavljanju novog proizvoda ili sastanku s poslovnim partnerima, poslovni događaji mogu biti jednako luksuzni i elegantni kao i svaka druga prigoda.

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Uz podršku našeg stručnog tima, pretvorit ćemo Vašu ideju u stvarnost. Odabirom prave opreme i dekoracija, možemo transformirati Vaš poslovni događaj u luksuzno iskustvo koje će Vašim zaposlenicima, klijentima i partnerima ostati još dugo u pamćenju.

Nemojte se zadovoljiti prosječnim kada vam je izvanredno nadohvat ruke!

U nastavku pogledajte kako je izgledala proslava povodom 20 godina poslovanja tvrtke Roplast. Klijenti su odabrali klasičan paviljon koji smo obogatili bočnim dekoracijama i baldahinima u sivoj boji. Elegantan ugođaj je dodatno postignut odabirom cvjetnih dekoracija i rasvjetom.

Za više inspiracije o uređenju evenata posjetite nas na društvenim mrežama Instagramu i Pinterestu.