Bliži se trenutak koji smo svi dugo iščekivali. Trenutak u kojem počinju najljepše ljubavne priče – one koje pričaju naši mladenci. Ovogodišnji Sajam vjenčanja u Areni Zagreb održat će se od 3. do 5. veljače i okupit će brojne izlagače iz svijeta vjenčanja. Tako će mladenci na jednome mjestu moći pronaći odijelo odnosno vjenčanicu, vjenčano prstenje, cvjetne dekoracije, lokacije i opremu iz snova, kao i organizatore koji će ih voditi na tom putu. Pratite li naš rad, znate da obožavamo iskakati izvan tradicionalnih okvira. Tako vam i ove godine pripremamo nešto jedinstveno.

Alterini partneri na Sajmu

Uz nas su ponovno i naši partneri. Uz sad već klasičnu postavu – Lela Design, Vjenčanja by Promologistika i Catering Kvatrić, drage prijatelje Vina Puhelek Purek i Angeluš craft brewery te rezidencije Restoran Tagliata i Oasis Resort – veselimo se što će nam se pridružiti nove lokacije KAS event & club centre i Stil Event Zagreb. Sanjate li o vjenčanju na čarobnoj lokaciji u prirodi, uz dekor i ambijent vaših snova te hranu i pića koja će razmaziti sva vaša osjetila – tu smo za vas!

Veliko srce malom srcu

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb već 5. godinu zaredom podržava humanitarnu udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj je prikupljanje novca za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. Uključite se i vi kupnjom tombole koja donosi vrijedne nagrade – među kojima je i Alterin paket koji će zasladiti vaša nepca te zagrijati dušu i tijelo!

Do otvorenja Sajma inspirirajte se našim fotografijama s prijašnjih sajmova.

 

Radno vrijeme sajma:

Petak, 3. veljače: 14 – 20 sati

Subota, 4. veljače: 10 – 20 sati

Nedjelja, 5. veljače: 10 – 19 sati