Planirate li luksuzno vjenčanje, visoka kvaliteta i besprijekorna usluga su must. Neka vaš veliki dan bude elegantan, jedinstven i nezaboravan event uz ovih 5 savjeta.

1. Angažirajte organizatora vjenčanja

Planiranje vjenčanja trebalo bi biti proces u kojem uživate i vi i vaš partner, koji vas povezuje i jača vaš odnos. Angažiranje profesionalca oslobodit će vas nepotrebnog stresa te vam uštedjeti vrijeme i novac. Dobar organizator pratit će vas na svakom koraku do vašeg velikog dana – od izbora savršene lokacije do koordinacije na dan vjenčanja.

2. Odaberite savršenu lokaciju

Odabir montažnog paviljona za vjenčanje daje vam veliku kreativnu slobodu, kao i mogućnost postavljanja na vašu omiljenu lokaciju u prirodi. Važno je da vaša vjenčana lokacija odražava vašu osobnost, ali vodite računa i o tome kako će vaši gosti i ekipa uključena u organizaciju stići do nje.

3. Stvorite toplu romantičnu atmosferu

Ni vi ni vaši gosti nakon vjenčanja nećete pamtiti detalje poput stolova, stolica ili pribora za jelo – premda su i oni važni za cjelokupni ambijent. Sjećat ćete se kako ste se osjećali. Pritom rasvjeta igra ogromnu ulogu, pogotovo ako organizirate luksuzno vjenčanje. Transparentno krovište prekriveno lampicama ili golemi kristalni luster kao statement komad ključni su za stvaranje tople romantične atmosfere u vašem vjenčanom paviljonu.

4. Uredite paviljon dekoracijama koje oduzimaju dah

Pri dekoriranju paviljona uvijek imajte na umu temu i paletu boja. Ekstravagantne dekoracije, plišani ili sjajni stolnjaci i prozirni ili metalik detalji svakako će privući pažnju. Naravno, najvažnije je da dekor reflektira osobnost vas i vašeg partnera. Zato je ključna kvalitetna komunikacija s vašim organizatorom. Recite mu sve svoje želje, ideje, pokažite mu što vam se sviđa. Ipak, zadržite dozu realnosti i vodite računa o budžetu.

5. Uživajte u svom danu

Budite bezbrižni na dan vjenčanja i uživajte u svakom trenutku. Ako ste pratili prethodne korake, to neće biti problem. Uz besprijekornu koordinaciju i podršku organizatora, vaše će vjenčanje doista biti kao iz snova.

Inspirirajte se luksuznim vjenčanjem koje smo uredili za naše mladence!