CEO Altere Ivana Škrlec razgovarala je s ekipom portala Dom na kvadrat. Otkrila je koji su aktualni trendovi u svijetu vjenčanja, kako teče proces njihove organizacije, što u tom segmentu nudi Altera i na koji je projekt najponosnija. U nastavku donosimo dio razgovora, a cijeli intervju možete pročitati na poveznici.

„Organizacija vjenčanja počinje određivanjem lokacije i broja gostiju. Prema tome se određuje tip montažnog paviljona koji je prilagodljiv”, rekla je Ivana Škrlec te objasnila što obuhvaća proces organizacije i koordinacije. Istaknula je prednosti angažiranja organizatora vjenčanja. Najveća je prednost rješavanje problema umjesto mladenaca, pri čemu ih oslobađa nepotrebnog stresa na njihov veliki dan. „Uvijek ima izazovnih situacija, srećom najčešće su to rješive situacije i cilj je da se to ne primijeti”, ispričala je.

Kad je riječ o trendovima u uređenju paviljona, otkrila je da mladenci sve češće biraju neutralne tonove, mnogo cvijeća i svijeća te velike dekorativne lustere. Jedan je od najtraženijih stilova uređenja havanski, koji smo predstavili na zagrebačkom Sajmu vjenčanja.

Ponosni smo na svaku suradnju, a možemo se pohvaliti i organizacijom vjenčanja za poznate Hrvate. Diskrecija klijenata uvijek nam je na prvome mjestu. Ipak, drago nam je kad nas spomenu te javno iskažu zadovoljstvo našom uslugom. Tako u intervjuu možete doznati i kako su tekle pripreme za vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije.

Za kraj je izdvojila projekt na koji je najponosnija. Riječ je o Alterinoj poslovnici u Svetom Ivanu Zelini otvorenoj početkom izazovne 2020. godine. „Moj posao je čista radost koju osjećam znajući da je klijent bio nevjerojatno sretan i da smo bili dio nečijeg važnog dana i učinili ga posebnim”, zaključila je Ivana Škrlec.