„Sve dobro, sve čarobno događa se od lipnja do kolovoza“, napisala je Jenny Han. Kao organizatori evenata na otvorenom, itekako se slažemo s njom. Nešto je posebno u ljetnom zraku. Nešto zbog čega smo opušteniji, veseliji, raspoloženiji. Planirate li svoj veliki dan u ovom razdoblju, donosimo nekoliko savjeta za njegovu organizaciju.

Kako je ljeto samo po sebi opušteniji period, tako su i ljetna vjenčanja i trendovi vezani uz njihovu organizaciju ležerniji. U trendu su i veliki partyji i intimne dvorišne zabave, kao i tematska vjenčanja, poput onoga u stilu Havane. Kad je riječ o odabiru boja, također imate veliku slobodu: možete birati između šarenila i jarkih boja te pastelnih nijansi i zemljanih tonova. Jedna je od najvećih prednosti organizacije eventa na otvorenom mogućnost postavljanja paviljona na vašu omiljenu lokaciju. Iskoristite sve njezine prednosti odabirom prozirnog ili otvorenog paviljona te uklopite prirodne ljepote u dekor. Dodajte detalje poput zlatnih podtanjura ili kristalnih svijećnjaka kojima ćete u prostor unijeti dašak glamura i povežite interijer s eksterijerom jednostavnim, ali elegantnim cvijećem i obiljem zelenila.

Neka vaše vjenčanje bude neopterećeno i bezbrižno poput ljeta, uživajte u društvu najmilijih i stvarajte uspomene za cijeli život, a za dodatnu inspiraciju pogledajte video.