Ove sezone u trendu je baršunasta elegancija na blagdanskom stolu. Božićno raspoloženje je još uvijek u punom jeku i pripreme za savršeno uređenje doma za novogodišnji party ne posustaju. Baršun se i ove godine nametnuo kao prvi izbor za dekoriranje, a neke od boja u kojima  ga mi volimo kombinirati su crvena, zelena ili neutralna bež.

Privlačnost baršuna

Baršun, sa svojom luksuznom teksturom i bezvremenskom privlačnošću, postao je naš glavni element za uređenje, ne samo blagdanskog stola već cijelog interijera. Neki od načina kako ga možete uklopiti u interijer su kroz manji namještaj ili dekore na zavjesama. Možete ga koristiti kao stolnjak ili za dekoracije poput mašna i vrpca. Njegov raskošan izgled dodaje dašak luksuza u prostor i trenutno može podići svečanu atmosferu. Bilo da se radi o dubokoj nijansi crvene koja odiše toplinom, bogatoj zelenoj koja simbolizira duh sezone ili neutralnoj bež boji koja nudi nenametljivu sofisticiranost, baršun će se svojom dozom elegancije prilagoditi svakom stilu uređenja.

Inspiracije za blagdanski stol

Ključni elementi pri uređenju blagdanskog stola su neizostavne staklene vaze i zlatni detalji. Ne zaboravite na prirodne ukrase koji daju dodatni šarm, a možete ih sami potražiti u prirodi. Suhe grane, božikovina i češeri donose notu prirode i autentičnosti, pružajući vašem blagdanskom stolu posebnu toplinu i prepoznatljivost. Cijelu priču zaokružite svijećama i lampicama koje će stvoriti pravu blagdansku atmosferu koja će oduševiti svakog gosta.

Stoga, obogatite svoj blagdanski stol ove godine dodavanjem sofisticiranih elemenata i stvorite jedinstveno iskustvo za sve vaše goste. Uspješno spojite eleganciju, toplinu i autentičnost, ostvarujući blagdansku čaroliju koja će svima dugo ostati u sjećanju.

Za više inspiracije o uređenju svečanih događaja pratite nas na društvenim mrežama – PinterestInstagramFacebook