Često nas pitate što imamo u ponudi uz prepoznatljive Altera paviljone. Iznimno smo ponosni na velik izbor dodatne opreme za evente i vjenčanja. Među ostalim, u našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta stolica za svaki stil i ukus. Od klasičnih banketnih preko glamuroznih zlatnih Napoleon i Tiffany do modernih prozirnih Louis Ghost Kartell i cross back stolica.

Banketne stolice klasičan su odabir, a najveća im je prednost udobnost. Organizirate li poslovni event, preporučujemo opciju bez navlake ili s crnom benetton navlakom. Za vjenčanje je, naravno, bijela navlaka najbolji izbor. Želite li da vaš event bude glamurozniji i odiše luksuzom, zlatne Napoleon ili Tiffany stolice idealan su odabir, posebno ako ih kombinirate sa zlatnim vazama i svijećnjacima. Osim zlatnih, možete se odlučiti i za bijele ili prozirne Tiffany stolice koje će se odlično uklopiti u svaki stil uređenja. Louis Ghost Kartell stolice savršene su za moderne, trendi evente, a posebno će se istaknuti u kombinaciji sa staklenim vazama i podtanjurima. Cross back stolice izvrstan su odabir za boho vjenčanja i evente u prirodi. Najljepše će izgledati uz drveni stol i obilje zelenila.

Bez obzira na to planirate li vjenčanje ili poslovni event, u Alteri ćete zasigurno pronaći idealne stolice za svoju svečanost. Pogledajte fotogaleriju i pronađite svog favorita!